Kaiku Mix #009 – emkay

emkay
 1. QNETE & CARMEL – VIERFECTA (R.A.N.D. MUSIK)
 2. KOMPONENTE & KURILO – NAUTILUS (PARALLEL UNIVERSE)
 3. GENE ON EARTH – PINSEEKER (LIMOUSINE DREAM)
 4. ABDUL RAEVA – SPRINTERCELL (UNRELEASED)
 5. DAWL – FEEL IT (THE BASSLINE) (HAWS)
 6. REMOTIF – GOODBYE SUNSHINE (COYMIX)
 7. SALLY C – NASTY (BIG SALDO’S CHUNKERS)
 8. JEKU – TRANSCENDENCE PM (UNRELEASED, COMING SOON)
 9. T. JACQUES – FIVE DOLLAR SHAKE (DANSU DISCS)
 10. LSG – SAVIOUR (ANTILOOP CLUB MIX) (SUPERSTITION RECORDS)
 11. PLUSH MANAGEMENTS INC. – RAY OF PLUSH (PLUSH MANAGEMENTS INC)
 12. BYRON YEATES – SWEAT YOUR PRAYERS (RADIANT LOVE)
 13. DYLAN FORBES – ELATION (TERAZZO)
 14. KASPER MARROTT – SOL (AXCES)

SUOSIKKI-BPM:

Comfort zone: 125–140 BPM

(tai <105 bpm chillautus)

x Liukumikseri
  Rotarymikseri

PARASTA KESÄSSÄ:

Uinti, jätski ja ystävät!

VIIMEISIN HYVÄ KIRJA, JONKA LUIN:

Ei viimeisin, mutta teemaan sopien suosittelen Irvine Welshin Rave-novellia. Tajunnanvirtaa bailuista skottiaksentilla. Itketti ja nauratti!

IKIMUISTOISIMMAT ILLAT KAIKUN DJ-KOPISSA:

Ikimuistoisimpiin kuuluu kyllä varmasti mun ensimmäinen klubikeikka ikinä, Kaikun Kammarissa joskus alkuvuodesta 2019, tupa täynnä ystäviä ja soitettiin b2b Jussi Kantos-juniorin eli Joshin kanssa. Toinen varmaan se, kun mun vanhemmat spontaanisti päättivät tulla Turusta katsomaan mun keikan Kaikuun ja reippaasti olivat koko setin tanssilattialla! Olivat ylpeitä, kun heitä tituleerattiin “DJ:n vanhemmiksi” :’) ♥ mun lisäksi salissa olivat silloin Lauri Soini ja Kai Alcé.

IKIMUISTOISIMMAT ILLAT KAIKUN TANSSILATTIALLA:

Niitä on niin monia… Kaikussa on vuosien saatossa koettu paljon! Mieleen on jäänyt Soichi Terada, Kim Ann Foxman, Boy Harsher, Tama Sumo… Aikanaan Eurosportit ja Guggenheimit ja muut hulluttelut ovat kyllä painuneet myös mielen syövereihin. Kaikun alkuaikoina tultiin aina ystäväni Sadun kanssa heti kun Kaiku aukesi ja tanssittiin pilkkuun asti.

SUOSIKKIARTISTIT JA -DEEJIIT TÄLLÄ HETKELLÄ:

Roza Terenzi, Byron Yeates ja koko ympäröivä Berliinin porukka sekä settien että tuotannon puolelta! Briteistä Solar Suite, Guy Contact, Adam Pits ja kumppanit. Suomessa tietysti the one and only Sansibar :-)

VALMISTAUTUMISRITUAALIT ENNEN KEIKKAA:

Kahvi / energiajuoma ja tunnelmaan virittäytyminen kuuntelemalla lempparibiisejä. Yleensä tuun paikalle vasta vähän ennen omaa keikkaa, tuppaan muuten menemään johonkin jännitystilaan.

NYKYHETKEN KIINNOSTAVIMMAT LABELIT:

Radiant Love, Step Ball Chain, HAWS, Craigie Knowes, Kalahari Oyster Cult, Avoidance

VARHAISIN LEVYHANKINTA, JOTA SOITAN EDELLEEN KEIKOILLA:

Varmaan se Soichi! Far East Recording.

ESIKUVAT:

Sekä suunnittelussa että musiikissa yleensä läheiset ihmiset ja lähiympäristö ovat ne joista ammennan eniten intoa ja inspistä. Ne tuovat lämmön ja turvan tunnetta sekä soittaessa että tanssilattialla. Ystävien tanssivat siluetit tunnistaa kaukaa pimeälläkin tanssilattialla ja se tuo kotoisan olon. Nuoruudessa olin full-time fangirl (ja oon sitä edelleen), mutta enää esikuvat eivät henkilöidy niin suoraan kehenkään yhteen tyyppiin. Kunkin hetken lemppariartistit (kuten yllä mainuttu Radiant Love -jengi) innoittavat omaa tekemistä ja soittamista.

Videosuositus:

ENITEN MUSIIKKIMAKUUNI VAIKUTTANEET HENKILÖT:

Nuorena faija ja isosisko. Isä tutustutti moniin bändeihin ja artisteihin, ja käytiin perheen voimin yhdessä festareilla ja keikoilla. Sisko taas teki mulle mixtapeja muutettuaan itse ulkomaille. Myöhemmin olen jatkanut netin syövereissä omien musiikillisten polkujen tutkiskelua ja ystävät ovat tuoneet siihen lisää matkan varrella :-)